Brons, groen en chique: dat zijn de drie keywords van de nieuwe Botanical wedding collectie van Ginger Ray. We zagen dit thema in 2020 en 2021 al langskomen als bruiloft trend, maar ook in 2022 zullen we veel botanische bruiloften gaan zien. Dat is helemaal niet zo gek, want de nieuwe producten zijn weer prachtig!

Decoratieslinger

Met decoratie slingers kun je van alles, hang ze op bij het welkomstbord, leg ze op tafel, decoreer de stoelen, noem het maar op. Deze decoratieslinger met bladeren en lichtjes geven een natuurlijke en gezellige look die bijvoorbeeld goed past bij hout of donkere kleuren.

Plaatskaarthouders Eucalyptus

Wil jij unieke plaatskaarthouders voor op tafel? Dan zijn deze houders met eucalyptus misschien iets voor jullie bruiloft! Met deze glazen ronde kaarthouders breng je een stukje natuur op de eettafel. Combineer de plaatskaarthouders met de decoratieslingers met bladeren en lichtjes en voor je het weet is jullie eettafel helemaal af!

Serveerplank LOVE

Wat is een bruiloft zonder lekkere hapjes? Precies, niks! Gelukkig heeft Ginger Ray de perfecte serveerplank in de nieuwe collectie staan, eentje die helemaal in het teken staat van jullie bruiloft namelijk in de vorm LOVE.

Ballonmozaiekletters LOVE

Met deze ballonnen laat je in ieder geval een goede indruk achter op je gasten. Zet de LOVE letters neer bij binnenkomst op de tafel of gebruik ze om meer op de foto te gaan. Ze staan in ieder geval heel chique!

Bruiloft planner

Een bruiloft plannen kost veel werk en een strakke planning. Om door alle chaos de focus niet kwijt te raken is een bruiloft planner heel handig. Ervaar alle voorpret van jullie bruiloft met deze houten bruiloft planner en krijg er meteen een leuk aandenken bij.

Velvet gastenboek

Laat de gasten van jullie bruiloft lieve berichten en herinneringen voor later opschrijven over jullie speciale dag in dit groene gastenboek. De groene kleur geeft een warm en natuurlijk gevoel.

Muurdecoratie bladeren

Groen is dé kleur voor de botanische look. Het is daarom niet gek dat er veel groene bladeren verwerkt worden in de nieuwe collectie van Ginger Ray. Deze backdrop is perfect te gebruiken voor het creëren van een botanische hoekje op je bruiloft. Gebruik de backdrop als achtergrond voor de wedding foto's of als decoratie bij bijvoorbeeld de sweet table.

Zijn jullie er al over uit welk thema het wordt op jullie bruiloft? Bekijk op onze webshop alle bruiloft thema's.