Deze nieuwe collectie staat volledig in het teken van de kleur saliegroen. Saliegroen staat voor vriendschap, levendigheid, hoop en natuurlijkheid. In deze blog lees je meer over de nieuwe Sage Wedding collectie! Wij zijn helemaal fan van de nieuwe Sage Wedding collectie van Ginger Ray. Jij ook?

Tafelnummers

Met tafelnummers kunnen jullie gasten gemakkelijk hun plek vinden aan de dinertafel. Stijl de tafels af met deze prachtige tafelnummers in saliegroen. In deze set zitten de nummers 1 t/m 12.

Gastenboeken

In de Sage Wedding collectie van Ginger Ray vind je twee verschillende gastenboeken. Een houten gastenboek en een alternatieve versie van een gastenboek. Het houten gastenboek met natuurlijke details is perfect te combineren met saliegroenen decoratie. Het gastenboek bevat 32 pagina’s waarop jullie gasten een warme groet of lieve boodschap kunnen achterlaten.

Het alternatieve gastenboek in de vorm van een vaas met daar bijgevoegd 60 saliegroene blaadjes. Zo kunnen de gasten een lief berichtje achterlaten. Deze vaas is een origineel alternatief voor een gastenboek!

Backdrop eucalyptus

Maak een prachtige backdrop voor bij jullie ceremonie of gebruik de backdrop bijvoorbeeld voor jullie photobooth! De saliegroene backdrop is eenvoudig op te hangen aan een backdrop frame maar met kleefknopjes kun je de backdrop ook gemakkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld het plafond of een muur.

Enveloppendoos

Op jullie grote dag zullen jullie felicitaties ontvangen in de vorm van kaarten. Daarvoor is een enveloppendoos op een bruiloft ideaal! Deze enveloppendoos in de vorm van een brievenbus uit de Sage Wedding collectie is een enorm origineel alternatief. Verder is de enveloppendoos eenvoudig in elkaar te zetten en ook nog is milieuvriendelijk! De enveloppendoos past ook perfect bij de Contemporary Wedding collectie van Ginger Ray!

Lampionnenmix wit & saliegroen

Deze mooie ton-sur-ton lampionnen komen in een set van 8 zijn eenvoudig in elkaar te zetten en komen in verschillende kleuren en maten. Je kan de lampionnen ophangen als backdrop voor tijdens jullie ceremonie of je kunt de lampionnen 's avonds ophangen met daarin onze speciale lampjes zodat het een romantisch effect geeft in het donker.

Weddingplanner Sage Wedding

Deze handige weddingplanner bevat sierlijke letters een een mooi design van bladeren. Ook maak je met een weddingplanner het plannen van jullie bruiloft veel eenvoudiger! De weddingplanner heeft 52’s pagina’s. Naast een handige checklist bevat de weddingplanner ook ruimte voor aantekeningen zodat je al je ideeën, wensen en to do’s op te schrijven.

Houten taartplateau

Dit mooie houten taartplateau met boog is naar wens te decoreren met bijvoorbeeld takjes en bloemen in jullie gewenste kleuren. Het taartplateau heeft een doorsnede van 40 cm.

Plaatskaartjes

Deze plaatskaartjes in saliegroen passen perfect bij de tafelnummers uit de Sage Wedding collectie. Schrijf de namen van jullie gasten op de plaatskaartjes zodat de gasten eenvoudig hun stoel aan de dinertafel kunnen vinden.

Confettistandaard

Met deze set kunnen jullie het bruidspaar toe juichen nadat ze elkaar het jawoord hebben gegeven. Zo creëer je ook meteen een superleuk fotomoment! Ook is de standaard eenvoudig in elkaar te zetten en bevat 24 confettihoorntjes.

De Sage Wedding collectie van Ginger Ray bevat nog veel meer mooie items om jullie bruiloft tot een succes te maken. Neem een kijkje op onze webshop en bekijk alle items uit de Sage Wedding collectie!