De rechthoekige welkomstborden kennen jullie wel. Deze zijn enorm populair! Nu spotte wij laatst een trend op Pinterest. Ronde en hexagon welkomstborden. Dat is weer eens iets anders! En wij zullen weddingdeco.nl niet zijn wanneer daar niet op zouden inspelen…

Ronde welkomstborden

De ronde welkomstborden hebben 5 designs waar jij uit kan kiezen. Onze grafisch designers hebben weer hun best gedaan! Wanneer jij jouw keuze hebt gemaakt gaan wij aan de slag en snijden wij het welkomstbord in een prachtige ronde vorm uit. Helemaal volgens de laatste trends!

Hexagon welkomstborden

Naast de ronde welkomstborden zijn er ook welkomstborden in de vorm van een hexagon te vinden. Super trendy! De hexagon welkomstborden zijn te vinden in 4 diverse designs. Wanneer jullie wat hexagon items terug willen laten komen, is dit welkomstbord perfect! Ook leuk wanneer jullie voor een galaxy thema gaan…

Zelf te personaliseren

De welkomstborden zijn te personaliseren met een mooie tekst op het bord. Ga voor jullie namen, leuke quote of eventueel jullie trouwdatum. Het is maar net wat jullie willen! Je kan ervoor kiezen de tekst in wit of zwart erop te laten zetten.

Waarom een welkomstbord?

Je vraagt je misschien af: ‘waarom zou ik een welkomstbord nodig hebben?’. Dat is een hele goede vraag! Buiten dat de welkomstborden een hele trend zijn op het moment, is het ook een mooi gebaar naar jullie gasten toe! En het staat super fancy bij de entree.

Versieren maar

Wanneer je een welkomstbord op bijvoorbeeld een schildersezel zet bij de entree ben je eigenlijk al klaar. Maar je kan er nog een extra touch aan geven door deze te versieren met een mooie eucalyptustak bijvoorbeeld. Of ga voor mooie bloemen! En wat dacht je van ballonnen?

Levertijd

Zodra je je welkomstbord hebt uitgekozen met een bijpassende tekst gaan wij voor je aan de slag!  Het welkomstbord wordt dan ook speciaal voor jullie bruiloft geproduceerd. En een mooi voordeel: het welkomstbord is super snel bij je binnen. Namelijk binnen 2 tot 3 werkdagen!

Voor welk welkomstbord ga jij? Laat ons weten welke jouw favoriet is!