Verwelkom je gasten op de trouwlocatie met een gepersonaliseerd welkomstbord! De welkomstborden zijn een enorme trend. Wij vertellen je waarom. Lees je mee?

Wat is een welkomstbord?

Waarom zou je een welkomstbord kopen voor je bruiloft? Het is een mooie manier om al jouw gasten te verwelkomen! Je welkomstbord zet je neer op een schildersezel op de plek waar jouw gasten arriveren. Het is het eerste wat zij zien van jouw hele bruiloft. Dat is toch wel erg belangrijk! Jij wilt natuurlijk wel meteen een goede indruk maken.

Op een welkomstbord staan de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Soms nog iets extra’s, maar dat ligt aan het ontwerp. We hebben namelijk verschillende designs in onze webshop. Behalve dat je kiest uit allerlei verschillende teksten en materialen, heb je ook de keuze uit witte of zwarte letters. Verder zijn sommige borden staand en andere liggend.

Trend: welkomstborden, weddingdeco

Welkomstborden maken

Hoe maak je een welkomstbord? Het is mega simpel; een kind kan de was doen. Je kiest een welkomstbord uit naar keuze. Vervolgens vul je alle invulvelden in met de bijbehorende informatie: jullie namen, trouwdatum, locatie, etc. Nu alleen nog naar je winkelmandje and you’re done!  Omdat wij zelf de welkomstborden graveren is de levering relatief kort. Binnen 2-3 dagen ontvang jij je welkomstbord!

Trend: welkomstborden, weddingdeco

Houten welkomstborden

Er zijn drie materialen om uit te kiezen voor je welkomstbord. Wil jij gaan voor natuurlijk? Dan kies je voor hout! Ga jij voor sierlijk en speels of voor strak en simpel? Houd er wel rekening mee dat met hout elk bord er anders uit ziet.

Kunststoffen welkomstborden

Als je kiest voor welkomstbord gemaakt van kunststof dan heb je iets meer designs om uit te kiezen. Met kunststof kan je ook een kleurrijk welkomstbord kiezen, wat niet kan bij hout.

Transparante welkomstborden

De transparante welkomstborden zijn gemaakt van acryl. De transparante look geeft het bord meteen al een luxe uitstraling.

Welkomstbord combineren met jouw trouwstijl

Maak van jouw welkomstbord het thema van jouw bruiloft! We hebben heel veel borden met bijpassende gastenboeken, stationery, kinderaktes, etc. Zoals Golden Green, watercolor festival, pampas gras, elegance breeze, en nog heel veel meer!

Trend: welkomstborden, weddingdeco

Ga jij voor hout, kunststof of transparant? Let us know!