Fotocredit: Stance Fotografie

Will you be ringing in the new year? Het ja-woord geven is een bijzonder moment, maar ja zeggen net voordat het vuurwerk afgaat en de klok 00:00 slaat op nieuwjaarsavond? Dat is pas een bruiloft om nooit te vergeten! Lees hier alles over trouwen met Oud & Nieuw.

Save the date, no really it’s gonna be a busy month!

Want het is en blijft de Decembermaand. Reserveer op tijd de trouwlocatie en breng vooral iedereen op tijd op de hoogte. Sinterklaas, Kerst, families komen samen en het nieuwe jaar wordt gevierd. Stuur dus ook je save the date kaarten voor jouw New Year's Eve wedding dan ook op tijd. Onze stationery assortiment heeft de tofste keuzes voor het koppel dat het nieuwe jaar als echtpaar willen starten, je kunt ze ook zelf aanpassen en ontwerpen! Neem de leuke “ringing in the new year” kaarten bijvoorbeeld.

Save the date kerstkaarten

Magic kiss

Het belangrijkste moment als je gaat trouwen met Oud & Nieuw? De kus! Plan jullie ceremonie zo in dat de vuurwerkshow afgaat om 00:00. Precies wanneer je de bruid mag kussen. Super romantisch en een waar sprookje!

Extra festive party!

Waar je op een normale trouwdag rustige kleuren ziet en simpele looks, kan je tijdens nieuwjaar groots uitpakken! Denk aan glitter, glamour en vuurwerk. Neem de stijlvolle Golden Grid collectie bijvoorbeeld, nog steeds chic maar wel in het thema van Oud & Nieuw! Houd je tóch van een feestelijke avond? Ga dan voor gouden glitters en metallic. Denk aan gouden confettiballonnen en gouden party props.

Creëer plaatskaartjes in de vorm van klokken die allemaal 00:00 uur slaan of plaatskaarthouders van champagnekurken! Het gouden ringdoosje als medaillon zal dé eyecatcher zijn op het feest. En tijdens het avondmaal kan jij met jouw geliefde een toost uitbrengen met de gepersonaliseerde champagneglazen.

Bruiloft trends van 2019

Snacks and drinks

Als snacks denken we bij een bruiloft al gauw aan een sweet table, maar waarom zou je daarvoor gaan als je een champagnetafel kunt realiseren! Heerlijke flessen met sparkles, plaats er een mooi gepersonaliseerd muntje in voor een tof effect. Als bedankjes kun je de gasten een mooi zakje met Hershey Kisses geven met daaraan een kaartje: kisses at midnight. Wat ook een heerlijk idee is is het opstapelen van heerlijke Ferrero Rocher chocolaatjes die helemaal in de kleuren zijn van nieuwjaar! Enne… wellicht kunnen ze het katerwater de volgende dag wel goed gebruiken?

Grand-exit

En wat is een Oud & Nieuw bruiloft zonder vuurwerk? Geef de gasten daarom allemaal sparklers om te gebruiken bij jullie grand-exit aan het eind van het feestje. Dit creëert een romantische sfeer en maakt de bruiloft met Oud & Nieuw echt af!

Trouwen met Oud & Nieuw

Zijn jullie ook van plan het Ja-woord uit te wisselen tijdens nieuwjaar? Vertel ons wat jullie van plan zijn in de comments hieronder!

Psst.. meer inspiratie opdoen voor trouwen met Oud & Nieuw? Bekijk deze styled shoot en onze Pinterest!

Geef een reactie