Fotocredit: Stance Fotografie

Will you be ringing in the new year? Het ja-woord geven is een bijzonder moment, maar ja zeggen net voordat het vuurwerk afgaat en de klok 00:00 slaat op nieuwjaarsavond? Dat is pas een bruiloft om nooit te vergeten! Dit zijn dé redenen waarom trouwen met Oud & Nieuw zo leuk is.

Twee feesten in één

Omdat iedereen iets leuks wil doen met Oud & Nieuw en op zoek is om iets speciaals te doen, is trouwen op Oudejaarsavond helemaal geen verkeerd idee! Bovendien zijn al jouw gasten automatisch al in een feeststemming! Jouw bruiloft zal hun laatste feest én het eerste feest van het jaar zijn, super speciaal toch?!

Save the date kerstkaart

Sla twee vliegen in één klap met de Kerst Save The Date kaarten. Wens iedereen fijne feestdagen én kondig jouw trouwdag aan. Surprise! Super leuk toch? Ons stationery assortiment heeft de tofste keuzes voor het koppel dat het nieuwe jaar als echtpaar willen starten. Je kunt ze ook zelf aanpassen en ontwerpen! Kies bijvoorbeeld voor de leuke “ringing in the new year” kaarten.

Save the date kerstkaarten

Magic kiss

Het belangrijkste moment als je gaat trouwen met Oud & Nieuw? De kus! Plan jullie ceremonie zo in dat de vuurwerkshow afgaat om 00:00. Precies wanneer je de bruid mag kussen. Super romantisch en een waar sprookje!

Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl

Fotocredit: Nienke van Denderen

Extra festive party

Het voordeel van een bruiloft met Oud & Nieuw is dat je al een bruiloftsthema hebt! Heerlijk, want al dat gepieker over een thema sla je gewoon lekker over en je gaat gelijk naar glitter and glamour! Denk aan goud of zilver, metallic en sterren. Oh, en uiteraard vuurwerk! Ga voor veel lichtjes voor een gezellig en magisch effect en haal de confettikanonnen uit de kast. Met z’n allen luiden jullie het nieuwe jaar in met een enorm confetti festijn. Wat een feest!

Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl

Say cheese

Party props horen gewoon bij Oud & Nieuw. En al helemaal als jij gaat trouwen met Oud & Nieuw! Plaats gouden of zilveren feestgordijnen waar jouw gasten foto’s voor kunnen maken met de party props. Hang er een paar confettiballonnen bij voor het complete plaatje. Verwacht vele fotoshoots in dit hoekje! Tip: zet er een polaroid camera naast zodat jouw gasten de foto’s gelijk in het gastenboek kunnen plakken!

Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl

Champagnetafel? Oh yes!

Skip die sweet table en ga tijdens jouw bruiloft tijdens Oud & Nieuw voor een campagnetafel! Ga voor personaliseerbare champagneglazen die per-fect zijn voor jouw champagnetafel. Plaats in de glazen een mooi gepersonaliseerd champagnemuntje voor een tof effect. Verder mogen er natuurlijk geen stapel oliebollen ontbreken! Die horen er natuurlijk bij.

Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl
Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl

Fotocredits: Love & Tenderness Photography + Nienke van Denderen

Grand-exit

Bij een Oud & Nieuw bruiloft hoort…vuurwerk! Geef de gasten daarom allemaal sterretjes om te gebruiken bij jullie grand-exit aan het eind van het feestje. Dit creëert een romantische sfeer en maakt de bruiloft met Oud & Nieuw écht af! Als bedankje kun je de gasten een mooi zakje met Hershey Kisses geven met daaraan een kaartje: kisses at midnight. Enne…wellicht kunnen ze het katerwater de volgende dag wel goed gebruiken?

Trouwen met Oud & Nieuw, weddingdeco.nl

Fotocredits: Love & Tenderness Photography + Nienke van Denderen