Velvet is een echte opkomende trend in de bruiloftenwereld en voor een goede reden! Velvet geeft jullie bruiloft die luxueuze uitstraling, die vintage sfeer en dat warme gevoel. Dit maakt velvet ook perfect voor de wat koudere maanden die ons tegemoet komen.

Ringdoosje

Wat is een prachtige bruiloft zonder een prachtige velvet ringdoosje! De ringdoosjes lijn van the forever box geeft je de vrijheid in hoe jouw velvet ringdoosje eruit komt te zien. Je kan van het ringdoosje de vorm kiezen, de aantal inkepingen en natuurlijk de kleur. Je kan zelfs je initialen op het doosje zetten en dat ook weer in verschillende kleuren. Deze vrijheid zorgt ervoor dat een ringdoosje uitkiezen nog leuker wordt en dat dit ringdoosje helemaal uniek is voor jou!

Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl

Gastenboek

Laat jullie gasten een mooie boodschap of herinnering schrijven in een velvet gastenboek. Een velvet gastenboek geeft de prachtig geschreven binnenkant ook een prachtige luxe buitenkant! Naast een gastenboek voor de bruiloft hebben we ook een leuk velvet gastenboek voor een vrijgezellenfeest en een team bride gastenboek. Zo heb je voor elke soort gasten een geschikt gastenboek!

Velvet gastenboek, Weddingdeco.nl

Slingers

Geef jullie gasten bij binnenkomst gelijk dat warme gevoel met unieke velvet slingers. Deze stijlvolle vlaggenlijn met een goudkleurig koord laat jullie bruiloft er echt uit springen! Bij de slinger zit ook een mooi velvet tasje. In dit tasje kan je slinger gemakkelijk opbergen, maar je kan ook het tasje gebruiken om bijvoorbeeld sieraden te bewaren.

Velvet slingers, Weddingdeco.nl

Cupcake toppers

Geef jullie cupcakes of taart een luxe uitstraling met deze velvet cupcake toppers! Deze feestelijke prikkers laten dat gebakje er nog lekkerder uitzien, waardoor jullie je geen zorgen meer hoef te maken dat er te veel taart over gaat blijven.

Velvet cupcake toppers, Weddingdeco.nl

Toilettas

Op jullie grote dag wil je er natuurlijk op je best eruit zien, maar je wil ook al je benodigdheden bij de hand hebben. Daar is dit schattige velvet toilet tasje perfect voor. Door de velvet stof match je namelijk helemaal met de rest van de velvet items. Dit toilettasje heeft ook een heel uniek patroon, is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar en kan gepersonaliseerd worden jouw eigen initiaal!

Velvet toilettas, Weddingdeco.nl

Red velvet

Als kers op de taart, een red velvet cake. Een red velvet cake is misschien niet gemaakt van echte velvet, maar heeft wel die chique uitstraling en het is gewoon erg lekker. Hierdoor past het helemaal bij het thema!