Fotocredit: Madame Poppy

Zijn jij en je lief echt reislustige typjes, of ben je gewoon weg van deze vintage look? Dan is het Wanderlust thema iets voor jullie bruiloft! Wanderlust combineert bijzonder met romantisch en geeft zo veel mogelijkheden om je eigen persoonlijkheid te laten zien.

Travel Wedding

Wanderlust betekent letterlijk een verlangen om te dwalen en de wereld te ontdekken. Herken je jezelf en je partner daarin? Zijn jullie dat stel dat naar nog niet ontdekte plaatsjes gaan op vakantie, dwalen door kronkelstraatjes en lekker op een terrasje van de plaatselijke lekkernijen genieten? Of houden jullie van lange wandelingen in de natuur en je even helemaal alleen op de wereld voelen? Dan zou een Travel Wedding wel eens jullie thema kunnen zijn!

Het mooie van dit thema op je bruiloft is dat het zo super makkelijk aan te passen is aan je eigen voorkeur voor kleuren en stijl. Wil je het graag met jute combineren; dat kan! Met kraft combineren kan ook, en wit of vintage kan ook!

Begin de ceremonie door het betreden van deze spectaculaire loper, gepersonaliseerd met jullie namen en een Wanderlust thema. Combineer met onze kanten parasol voor een prachtige romantische look. Ook mogen koffertjes niet ontbreken. In verschillende kleuren en maten kan je ze gebruiken voor zo veel verschillende dingen! Bijvoorbeeld als enveloppendoos of om gave Wedding Wishes in te verzamelen.

Een andere mogelijkheid is om je bedankjes in zo’n retro koffer te presenteren. We weten zeker dat jij er nog wel wat mogelijkheden bij kunt verzinnen! Verder kun je veel werken met verschillende prints, zoals de wereldbol, een kompas en airmail. Wat dacht je ervan om jullie bruiloft uitnodiging als vliegticket te versturen?

Fotocredit: Madame Poppy

Wanderlust op Pinterest

Ook op Pinterest vind je volop ideeën die passen bij het Wanderlust thema. We hebben er alvast een paar voor je verzameld:

  • Laat je gasten een wereldbol beschrijven, een leuk idee als alternatief gastenboek! Dit kan natuurlijk ook met een wereldkaart.
  • Een trouwkaart in de stijl van een paspoort of (vlieg)ticket, zo komen je gasten meteen in de stemming!
  • De bruidstaart leent zich ook perfect om het Wanderlust thema in te verwerken! Denk aan een toepasselijke taarttopper of een prachtig ontwerp in het reisthema.
  • Voor de creatievelingen onder ons: met pagina's uit een oude atlas kun je heel veel leuks maken! Bijvoorbeeld een slinger met hartjes of vliegtuigjes, een vlaggenlijn of tafelconfetti!
  • Maak een collage met (oude) reisfoto's!
  • Zet een paar vintage koffers neer ter decoratie of als enveloppendoos

Bekijk hier alles voor een Wanderlust thema.

Fotocredit: Madame Poppy