Toen onze Head of Design Esther met haar hubby een week New York had geboekt, gingen we brainstormen over alle plekken waar ze heen zouden moeten. Ik ben er zelf al eerder geweest en leverde meteen een lijstje met hotspots aan. Maar het begon toch te kriebelen... Het is alweer een tijd geleden en er is ook nog eens een hele gave stationery beurs. "Esther, zullen we er gewoon een weekje achteraan plakken en dat we samen gaan?" Voor ik het wist hadden we geboekt! We hebben twee beurzen bezocht ter inspiratie, op zoek naar nieuwe leveranciers en trendy producten! En ik neem je graag mee in mijn avontuur... #welovedecogoesglobal

Flight mode on!

Ruim 8 uur in het vliegtuig op weg naar New York, dat blijft toch wel zwaar! Op JFK wachtte Esther mij op en gingen we samen naar ons hotel. We wilden twee beurzen bezoeken, trends spotten en inspiratie opdoen! En als we er dan toch zijn, gaan we natuurlijk ook nog een beetje de toerist uithangen! Als eerste stond de NY Now op de planning, wat een ontzettend leuke beurs om lifestyle inspiratie op te doen, voor zowel bruiloften als in huis. Ik ben benieuwd of we een aantal trends ook dit jaar in de Nederlands trouwbranche gaan terug zien...

Vervolgens hebben we nog een dag rond gelopen (lees vele kilometers gemaakt) op de National Stationery Show. Ook Esther keek haar ogen uit, wat een gave ideeen die we kunnen uitwerken voor onze trouwkaarten webshop!

Weddingdeco.nl in New York! Weddingdeco.nl in New York! Weddingdeco.nl in New York!

Chai lattes & sightseeing

De Instagram hotspots stonden natuurlijk op ons lijstje, travelling like a millenial. The High Line: een must op elk lijstje, maar eerlijk gezegd leek het me niks. Maar wat had ik het mis! Het is een wandelroute over een oude bovengrondse metrolijn, waar ook wat beplanting is aangebracht. Het begin ligt naast het beursgebouw waar we waren en het eindigt in Chelsea. Een half uurtje wandelen met steeds weer mooie doorkijkjes over de straten van Manhattan. Zeker de moeite waard! Onderweg naar het hotel nog een tussenstop op Grand Central Station (zo indrukwekkend!) en daarna met de voetjes omhoog.

Weddingdeco.nl in New York! Weddingdeco.nl in New York! Weddingdeco.nl in New York! Weddingdeco.nl in New York!

Trouwjurken spotten

Onze laatste dag in New York staat op het programma nog een bezoekje aan BHLDN om trouwjurken te bewonderen en Pottery Barn om inspiratie op te doen voor Kidsdeco.nl). Wat werd de wedding freak in mij aangewakkerd door al het moois wat er in de bruidswinkel hing! Ik wist meteen een favoriete jurk eruit te pikken en ook Esther haar oog viel op een mooie jurk. Natuurlijk deel ik graag de trouwjurken trends met jullie die ik hier heb gespot!

Wedddingdeco.nl In New York

En toen was het alweer tijd om de koffers te pakken en in het vliegtuig terug naar Nederland te stappen. Ik kon in ieder geval niet wachten om mijn lieve mannen te kunnen knuffelen!

Weddingdeco.nl in New York