Pampas gras zie je steeds vaker voorbij komen op bruiloften en trouwfoto’s. Het is één van de upcoming trends van dit jaar. Enne, we zijn er nog lang niet van af! De mooie pluimen zullen nog veel gezien worden in bruiloft-land. Ben jij benieuwd hoe jij deze trend op je bruiloft verwerkt? Lees dan vooral verder!

Stationary

Een van de eerste dingen die je uit gaat kiezen is stationary. Save the date kaarten, RSVP kaarten, trouwkaarten, menukaarten, programmakaarten. Er is genoeg! Hoe leuk is het om al deze kaarten op elkaar af te laten stemmen? Het is het eerste item waarmee jouw gasten in aanraking komen, dus wel zo leuk als het is afgestemd op de rest van het bruiloft thema.

Pampas gras als bruiloft thema

Welkomstbord / posters

Een mooie welkomstposter of -bord is het eerste wat jouw gasten gaan zien wanneer ze op jullie bruiloft aankomen. Ze zorgen voor eenheid en een mooi geheel. Bovendien zijn ze ook nog eens heel handig! Jouw gasten weten bijvoorbeeld meteen waar ze de cadeaus kwijt moeten, of ze wel of geen foto’s mogen maken en waar ze hun trouwbedankje moeten ophalen.

Pampas gras als bruiloft thema
Pampas gras als bruiloft thema

Decoratie

Zet langs de weg naar het altaar pampas gras in mooie vazen neer. Dan loop je tussen de pluimen naar jouw hubby toe. Wauw! Of hang het boven de dinertafel als een soort kroonluchter voor een tof effect. Op Pinterest vind je hier veel verschillende creaties van. Een ander idee: verwerk pampas gras in het bruidsboeket! Dat zorgt gegarandeerd voor toffe foto’s!

Pampas gras als bruiloft thema

Gastenboek

Een houten gastenboek? Check! Een gepersonaliseerd gastenboek? Check! Inhoud customizable? Check! En pampas print? Check! Ja, dit gastenboek heeft het allemaal. Bepaal zelf wat je op je gastenboek gegraveerd wilt hebben en hoe je het boek gevuld wilt hebben. Hierin heb je de keuze tussen invulpagina’s en blanco pagina’s en je kan zelfs bepalen hoeveel pagina’s je wilt. Combineer het gastenboek met de ‘Leave a message’ pampas poster! Zo wordt het gastenboek niet over het hoofd gezien.

Pampas gras als bruiloft thema

Ringdoosje

Pampas gras terug zien tijdens de ceremonie? Wij hebben een heel mooi ringdoosje van acryl waar jullie namen, trouwdatum en een pampas print op worden gegraveerd. Het is transparant, dus de ringen kan je gelijk zien. Dat geeft een minimalistische en chique uitstraling!

Pampas gras als bruiloft thema

Tafeldecoratie

Haal ook voor het diner in het klein pampas gras tevoorschijn. Zoals de plaatskaartjes in acryl die je personaliseert met de namen van alle gasten en pampas gras. En wanneer jullie gaan toosten zorgen de champagnemuntjes voor super leuke foto’s! Cheers to love! Op de champagnemuntjes staan pampas gras illustraties en jullie namen.

Pampas gras als bruiloft thema

Pampas gras op trouwbedankjes

Tot slot verwerk je natuurlijk pampas gras in de bedankjes dat je meegeeft aan je gasten. De bruiloft mag dan wel voorbij zijn, maar het nagenieten nog niet! En dat geldt ook voor jullie gasten. Super leuk als het bedankje past bij jullie bruiloft thema, toch? Hang bijvoorbeeld een stukje pampas gras aan je bedankje door middel van een lintje of touwtje of gebruik onze sluitzegel met pampas gras opdruk! Er zijn veel diverse soorten bedankjes, dus genoeg keuze!

Pampas gras als bruiloft thema
Pampas gras als bruiloft thema