Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Je gasten zullen natuurlijk foto’s maken met hun mobieltjes of misschien heb je wel overal wegwerpcamera’s liggen. Maar een photobooth is pas écht een hit op je bruiloft! En die photobooth kun je helemaal zelf inrichten, wij zetten alle verschillende manieren op een rij. 

Fotokist

Bij de Fotokist kun je vooraf kiezen tussen fotostrookjes of een ansichtkaart. Je gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje mee naar huis nemen. Wanneer je kiest voor fotostrookjes is er ook een exemplaar over die in het gastenboek geplakt kan worden. Zo hebben jullie zelf ook nog een super leuk aandenken na afloop!

We plaatsen de Fotokist op locatie, dus daar heb je geen omkijken meer naar. Ons team helpt jou door je deze taak compleet uit handen te nemen (lekker hè?), want we nemen rechtstreeks contact op met de locatie. Als extraatje krijg je binnen 2 weken ook nog eens alle foto’s thuisgestuurd op een USB-stick. Gezellig even nagenieten. Je kunt zelf je kader kiezen en zelfs een kader laten ontwerpen, helemaal uniek! Tip: mail je trouwkaart naar ons zodat we in de stijl van jullie bruiloft een ontwerp kunnen maken.

Éen ding is zeker: de Fotokist zorgt gegarandeerd voor héél veel hilarische en leuke momenten. En je zult zien, hoe later op de avond, hoe spontaner de foto’s worden :)

Wil jij ook de Fotokist op je bruiloft? Lees hier alles nog even op je gemak door en reserveer je datum. Beschikbaar in heel Nederland (Behalve de Waddeneilanden) en de grensstreken van België!

Inspiratie: tropische urban jungle bruiloft in Avifauna

Fotocredit: Door Danny

Instax camera

In samenwerking met Fujifilm hebben wij de Instant Photo Box ontwikkeld. De box bevat een Instax Wide 300 camera, hiermee maak je, op ieder gewenst moment, foto's die direct afgedrukt worden. Ook kun een eigen ontwerp van de polaroids maken, vermeld hierop bijvoorbeeld jullie trouwdatum of creëer een eigen huisstijl.

De Instant Photo Box is uniek in Nederland en een tastbare herinnering van een bijzonder moment! Of neem eens een kijkje tussen onze andere polaroid camera's.

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Videozuil

Wil je echt een origineel gastenboek en net iets anders dan foto's? Zet het op video! Een originele HD Videozuil laat jullie gasten een onbeperkt aantal memorabele videoboodschappen maken. Later kun je al deze lieve, grappige, emotionele boodschappen terugkijken en dat is echt een te gek aandenken aan jullie bruiloft.

De bruiloft van Esther: trouwen in Giessenburg

Fotocredit: Hezter Fotografie

Decoratie voor de photobooth

Dan is het tijd om de photobooth aan te kleden! Want de achtergrond van al die leuke foto's moet natuurlijk wel spetterend zijn. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde backdrop met jullie namen laten drukken. Of ga DIY aan de slag met leuke papieren waaiers en creëer een kleurrijk geheel.

Party props mogen natuurlijk niet ontbreken, want ze zijn niet alleen super leuk, ze maken de foto’s vaak ook veel spontaner. En laat je fantasie maar op de vrije loop voor verdere accessoires. Hoedjes, veren boa’s en opblaasinstrumenten, allemaal leuk!

Ook op Pinterest hebben we een hoop ideeën verzameld om inspiratie op te doen voor al die verschillende stijlen. Picture perfect!