Elkaar een ring om de vinger doen is een heel bijzonder moment op de bruiloft. Erg belangrijk dus dat de ringen op een mooie en unieke manier gepresenteerd worden. In deze blog ga ik jullie vertellen hoe je dat kan doen! Good to know: alle ringdoosjes en -plankjes zijn te personaliseren.

Glas

Onze bestseller zijn de glazen, geometrische ringdoosjes. Ze zijn verkrijgbaar in het goud en roségoud. Wat zullen jullie prachtige ringen shinen door het glas heen. Die prachtige ringen mag je niet verbergen! De glazen ringdoosjes zijn ook in het vierkant en in een hexagon verkrijgbaar.

Glazen ringdoosje, Weddingdeco.nl
Glazen ringdoosje, Weddingdeco.nl
Glazen ringdoosje, Weddingdeco.nl
Glazen ringdoosje, Weddingdeco.nl

Velvet

Wil jij een warme en luxe uitstraling creëren op jouw bruiloft? Ga dan voor een velvet ringdoosje! Door de fluwelen stof straalt het ringdoosje de warmte en de liefde uit, die jullie voor elkaar hebben. De velvet ringdoosjes zijn er in 5 lieve, zachte kleuren en in 2 formaten: een vierkant en hexagon. Je kan het velvet ringdoosje helemaal zelf samenstellen, want je kan kiezen uit een of twee inkepingen. De velvet ringdoosjes kan je kaal bestellen als dat je voorkeur heeft, maar je kan er ook voor kiezen deze te personaliseren met initiaal of initialen. Dit doen wij met roségouden, gouden of zilveren kleurfolie.

Velvet ringdoosje, Weddingdeco.nl
Velvet ringdoosjes, Weddingdeco.nl

Acryl

Een acryl ringdoosje past bij elke bruiloft. Je kan het doosje namelijk gemakkelijk vullen met (bloem)blaadjes, veertjes of andere mooie elementen waardoor het ringdoosje helemaal past bij jullie bruiloft! Ik vind dat een acryl ringdoosje rust uitstraalt, omdat het transparant is.

Acryl ringdoosje, Weddingdeco.nl

Hout

Met een traditioneel houten ringdoosje zit je altijd goed. Door de veel verschillende ontwerpen zit er altijd een doosje tussen voor ieder bruidspaar.

Houten ringdoosje, Weddingdeco.nl

Ringenplankje

Ga jij voor een bruiloft in een bosrijke omgeving? Of heb jij dit als thema? Dan mag dit boomschijf ringplankje niet ontbreken! Doordat deze ringplankjes gemaakt zijn van een natuurlijk product is elk plankje uniek.

Ringenplankje, Weddingdeco.nl

Met ketting

Op zoek naar een wat unieker ringdoosje? Dan zijn deze ringdoosjes met ketting perfect voor jou! Deze charmante medaillons hebben een prachtige uitstaling, die door niemand op jullie bruiloft snel zal worden vergeten. Laura Ponticorvo gebruikte deze op haar bruiloft. Tof!

Ringdoosje met ketting, Weddingdeco.nl

Wij personaliseren graag!

Heb jij graag jullie namen, trouwdatum en/of leuke tekst vermeld op het ringdoosje? Dat kan! Wij laseren/graveren dit graag voor jou in het ringdoosje! Zo is die helemaal uniek.

Bekijk hier al onze ringdoosjes.

Zoals je ziet zijn er heel veel leuke en unieke manieren hoe jullie die prachtige trouwringen van jullie kunnen gaan presenteren! Voor welke manier ga jij?