Trouwen op 31 december wordt steeds populairder. Er is geen betere dag en avond voor een spetterend feest dan Oudjaarsdag! Weddingplanner Eveline (Wedding Eve) vroeg me of ik zin had om een last minute styled shoot te fotograferen en te decoreren met een NYE wedding thema. Natuurlijk heb ik daar zin in! Ter voorbereiding hebben we er lustig op los gepind! De sfeer moest voldoen aan fun, party, sparkly, NYE, confetti, zwart & goud. En natuurlijk konden oliebollen, champagne & sterretjes niet ontbreken!

Styling voor een NYE wedding

Samen met fantastische leveranciers uit de trouwbranche hebben we op korte termijn een waanzinnig leuke styled wedding shoot gemaakt! Voor jou, als inspiratie voor je eigen bruiloft. Wat misschien leuk is om te weten; ik maakte met de gouden confetti slingers een backdrop tegen de muur. De slingers plakte ik aan het plafond met onze super handige kleefknopjes. Aan beide zijden van de backdrop plaatste ik met helium gevulde ballonnen, welke vastgeknoopt waren met paillettenlint.

Onze Madison haarband gaf het kapsel van roodharige beauty Kim een extra feestelijk tintje! En ja, dit is haar eigen kleur! ūüôā

Vier de mooiste dag van je leven op de leukste dag van het jaar! Wat vind jij van trouwen op 31 december?

Voor de styling van deze NYE wedding werden een hele hoop spulletjes uit onze webshop gebruikt. Onderaan deze pagina zie je welke producten dit allemaal zijn.

Aan deze prachtige styled shoot voor een NYE wedding hebben meegewerkt:

Fotografie: Love & Tenderness Photography
Styling & Organisatie: Wedding Eve
Bloemen: DON FLORITO
Taart, cupcakes & cake pops: Sugarlips Cakes
Trouwjurk: La Nova Bruidsmode
Drukwerk: Leintjes Exclusief
Decoraties & Accessoires: Weddingdeco.nl
Kostuum: Alexander Roodfeld Herenmode
Haar & Make-up: NoukStyle 
Trouwringen: Circles Trouwringen 
Locatie & Meubels: Windsister Warehouse Dordrecht
Servies & Bestek: Zara Home
Pumps: SuperTrash
Tafelloper: H&M
Modellen: Kim Slager & Ties Roodfeld

Gepubliceerd op:

Wedding Chicks logo  The Wedding Blog BE logo