Helium Tank 50
Waardering:
100% of 100

Helium Tank 50

Waardering:
100% of 100
37,95
Helium Tank 50
Helium Tank 50
37,95
Spaar 185 punten i
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Omschrijving

Creëer een mooi effect op je locatie of tijdens een fotoshoot met helium gevulde ballonnen. Deze wegwerp helium gastank is helemaal compleet om gelijk aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig nog hebt zijn de ballonnen.

TIME FOR A BALLOON PARTY!
Deze wegwerp helium gastank is helemaal compleet, ideaal om gelijk aan de slag te gaan met het opvullen van latex of folieballonnen!

Latex ballonnen (standaard ronde vorm en afmeting) blijven gemiddeld 3 tot 7 uur zweven. Vul de ballonnen zo kort mogelijk voor de aanvang van het feest of evenement met helium! De zweeftijd is afhankelijk van de kwaliteit van de ballonnen, de omgevingstemperatuur en de afmeting van de ballonnen! Blaas de ballonnen niet te vol met helium. Hierdoor blijven de ballonnen langer mooi en kun je met de tank het vooraf vermelde aantal ballonnen vullen.

Is het gewenst folieballonnen te vullen met helium? Een te gek idee! Folieballonnen gevuld met helium blijven gemiddeld 1 week van goede kwaliteit. Voor een optimaal resultaat kun je de folieballonnen het beste een paar uur voor het feest vullen. Ook voor deze ballonnen geldt dat de gemiddelde zweeftijd varieert door factoren zoals kwaliteit van de ballon, omgevingstemperatuur en de afmeting van de ballon. 

Hoeveel ballonnen kun je vullen met één helium tank 50?

23 cm ballonnen
Helium tank 50: ± 50 stuks

30 cm ballonnen
Helium tank 50: ± 25 stuks

90 cm mega ballonnen
Helium tank 50: ± 2,5

SPECIFICATIES
Materiaal: helium
Inhoud: gas voor +/- 25 ballonnen (afmeting 30cm), exclusief ballonnen!

* Het aantal te vullen ballonnen is aangegeven per afmeting en geeft een indicatie. Het daadwerkelijke aantal te vullen ballonnen is afhankelijk van de vulgraad van de ballonnen en het gebruik van de tank.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over helium en ballonnen

Specificaties
EAN8714572252034
Artikelnummer999-0002
MerkHouse of Gia
Reviews
  1. Heliumtank
    Score
    100%
    Ging prima, geen probleem alles goed aangeleverd en snel.