Fotocredit: Nienke van Denderen Fotografie

We vinden het altijd zo leuk om bruiloft trends te spotten en we hebben weer een hele leuke voor jullie! In steeds meer real weddings zien we spiegel acryl op de bruiloft terug komen. Het is echt een prachtig materiaal met een gaaf - je raadt het al - spiegel effect. En dan snappen jullie ook wel, dat moesten we natuurlijk ook aan jullie kunnen aanbieden in de webshop!

4x inspiratie voor spiegel acryl op de bruiloft

Een voordeel van spiegel acryl is dat het veel minder snel breekt dan een gewone spiegel. Sterker nog, het is praktisch onbreekbaar. Dat is precies wat jij wilt hebben op jouw bruiloft. Hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Na het spotten van deze trend is ons grafische team meteen aan de slag gegaan met het ontwerpen van leuke items met dit gave materiaal. En het leukste? Je kunt bij de producten kiezen welke kleur spiegel acryl je wilt: goud, rosegoud of zilver.

1. Plaatsnaamkaartjes

Geen papieren plaatskaartjes meer om te beschrijven, we gaan voor gegraveerde spiegel acryl naamkaartjes, een echte musthave voor de dinertafel! Gebruik ze als plaatskaartjes als finishing touch tijdens jullie eerste diner als Mr & Mrs. Super leuk voor de gasten om op deze manier hun naam te zoeken! En natuurlijk mogen de gasten hun eigen naamkaartje ook mee naar huis nemen.

2. Taarttopper

Eenvoud kan soms zo mooi zijn en dat bewijst deze prachtige taarttopper! Met zijn ronde design en romantische sterretjes creëert het spiegelacryl een echt WOW-effect!

Trend: spiegelacryl op de bruiloft

3. Corsage

Op zoek naar een alternatief voor een bloemencorsage? Ga voor een moderne variant met deze ronde spiegel acryl corsages! Met de namen en datum van het bruidspaar zijn deze corsages een leuk detail op de kleding van jullie gasten.

Trend: spiegelacryl op de bruiloft

4. Roerstaafjes

Op de bruiloft serveer je natuurlijk jullie signature drink en die moet in stijl gedronken worden! Met onze roerstaafjes moet dat helemaal goed komen. Er zijn verschillende designs beschikbaar en je kunt ze zelfs personaliseren!

Trend: spiegelacryl op de bruiloft

Wil je nog meer ideeën, trends en inspiratie? Lees dan even terug naar de bruiloft trends van 2019 en de bruiloft trends van 2018. Wie weet zit jouw droombruiloft er wel tussen!