Het is alweer 2022, een nieuw jaar waarin de liefde opnieuw volop kan worden gevierd! Een bruiloft is natuurlijk een speciale gelegenheid en verdiend dan ook een bijzondere aankondiging. Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van trouwkaarten daarom voor jou op een rijtje gezet!

Terracotta

Dé trendkleur van het moment is terracotta. Deze prachtige roestbruine kleur straalt warmte uit en is perfect te combineren met beige of gebroken wit. Een super mooie kleur om op de bruiloft te verwerken! Denk bijvoorbeeld aan pampas bladeren, die combineren zo mooi met de kleur terracotta.

trouwkaarten trends 2022

Foliedruk

Wil jij voor een wat luxere uitstraling gaan? Ga dan voor een prachtige foliedruk als finishing touch op de trouwkaart! Bijna niet meer weg te denken wanneer je aan trouwkaarten denkt. In onze ontwerptool in de webshop voeg je gemakkelijk foliedruk toe op de plek waar jij dat wil! In het goud, zilver, koper of roségoud...wat jij mooi vindt.

Bekijk onze trouwkaarten met foliedruk

trouwkaarten trends 2022

Botanisch

Eucalyptusbladeren, takjes, blaadjes, bloemen en kleuren uit de natuur. De botanische trend is nog steeds razend populair! De botanische trouwkaarten hebben voornamelijk een groene kleur, gecombineerd met wit. Laat jouw botanische ontwerp op een trouwkaart van biotop drukken voor een duurzaam tintje. Staat super mooi bij een botanisch design! Biotop is een natuurlijk gebleekte papiersoort. Dit geeft het papier een natuurlijke uitstraling. Voeg er een envelop gemaakt van stuifmeel of biotop aan toe en jouw botanische trouwkaart kan verstuurd worden!

trouwkaarten trends 2022

Duurzaamheid

Over biotop en stuifmeel gesproken, duurzame trouwkaarten worden steeds populairder. Ga voor een trouwkaart en envelop die op een duurzame manier gemaakt zijn. Ook wanneer je voor duurzaam kiest kan je bij ons terecht. Oh...en wist je dat we ook houten trouwkaarten verkopen?

trouwkaarten trends 2022

Arabische invloeden

Een echte trend van het moment zijn trouwkaarten met een Arabisch tintje. Denk aan een zonnetje of maantje op de trouwkaart. De halfronde vorm is ook super populair! Gecombineerd met een donkeroranje kleur gemixt met pastel kleurtjes staat dit zó mooi op een trouwkaart!

trouwkaarten trends 2022

Galaxy

De populaire maantjes en sterretjes passen ook perfect in een galaxy thema! Ook dit thema zie je steeds vaker terugkomen in trouwkaarten, daarom hebben wij er een prachtige lijn van gemaakt.

trouwkaarten trends 2022

Pampasgras

Een trend die elke keer maar terug blijft komen, maar toch echt nog in het rijtje thuis hoort is de pampasgras trend! Ook op de trouwkaart komt pampasgras nog regelmatig terug.

trouwkaarten trends 2022

Kalkpapier

Wat ook een echte trouwkaarten trend van 2022 gaat worden is kalkpapier. Zie dit als een transparant laagje over de daadwerkelijke trouwkaart heen. Staat heel chique!

Extra toevoegingen

Het wordt ook steeds populairder een extra element toe te voegen aan de trouwkaart, denk aan houten elementjes, strikjes en kwastjes. Het maakt sommige trouwkaarten nét iets leuker!

trouwkaarten trends 2022
trouwkaarten trends 2022

Gratis proefpakketje

Wij hebben in onze webshop 40+ trouwkaarten designs staan die onze designers met liefde voor jou hebben ontworpen. Kies het design dat bij jou past of ontwerp zelf je trouwkaart in onze ontwerptool! Twijfel je nog? Vraag dan gratis een proefpakketje aan om kennis te maken met onze papiersoorten, envelopkleuren en folieprints!

trouwkaarten trends 2022

Bekijk onze trouwkaarten in de webshop! Naar welke trend gaat jouw voorkeur uit?