A love as strong as solid gold. In onze bruiloft trends van 2019 heb je het al kunnen lezen, goud maakt dit jaar een comeback. Met de nieuwe Gold Wedding collectie van Ginger Ray straal je wedding chique uit als nooit tevoren! De combinatie van een nette, witte look en gouden glitters zorgt voor een echte party feel. Wat zijn de musthaves? Wat zijn de eyecatchers? Wij delen het met jou!

Wedding planning

Voordat de mooiste dag van het jaar er eindelijk is, wordt er natuurlijk veel gepland en geregeld. Dat kan allemaal geheel in thema met de luxe gouden wedding planner. Ook de tafelschikking moet goed bedacht worden, met een table planner kit. En uiteraard wil je al deze memories tijdens het plannen vastleggen en online delen met de milestone cards!

Weet jij nog niet precies hoe een tafelschikking werkt? Lees dan gauw onze blog!

wedding planning gold

Unieke gastenboeken

Het alternatieve gastenboek wordt met het jaar steeds populairder en dat blijkt ook uit deze Gold Wedding collectie! Een frame gastenboek in een ander jasje, een date night jar om leuke ideetjes aan toe te voegen en een gouden, glazen doosje met houten hartjes; het kan allemaal.

gastenboek gold wedding

Goud, goud, goud

Aan goud ontbreek het niet in deze Gold Wedding collectie! Een paar echte eyecatchers? De chique enveloppendoos, de sprankelende papieren waaiers en de glamoureuze taarttopper.

Decoratie voor de ceremonie

Alle gouden items worden in deze collectie gecombineerd met een bloemig randje. Plaats een te gekke bloemenmuur bij de ceremonie of als achtergrond bij de photobooth. De romantische houten 'Mr & Mrs hoepels' zijn de perfecte finishing touch en vergeet natuurlijk de stoelbordjes niet!

decoratie gold wedding

Golden sweets

Na het heerlijke diner is het tijd voor sweets, golden sweets! Want wat staat er op dat mooie letterbord? “Grab a donut!” Er zijn dan ook genoeg leuke items om de donut op de sweet table te plaatsen: van de extra large donut wall tot een houten standaard en zelfs aan bonbons is gedacht.

donuts gold wedding

Prosecco made me do it

Ladies, jullie verzoeken zijn gehoord: een van de musthaves op jouw bruiloft dit jaar is de Prosseco Wall! Plaats deze het begin van de receptie bij de ingang samen met de te gekke gouden backdrop. Bij binnenkomst nemen ze een glaasje bubbels mee en worden ze doorverwezen naar hun zitplaats. En voor de tafelnummers gebruik je het mooie gouden fotolijstje (die je na de bruiloft weer kunt hergebruiken!).

Uiteraard is er nog zo veel leuks om je trouwdag mee aan te kleden, maar daar kom je vanzelf achter als je een kijkje neemt in de Gold Wedding collectie!

tafelschikking gold wedding