De gasten vormen een belangrijk punt als het gaat om een bruiloft. Al deze lieve mensen zijn naar jullie grote dag gekomen om dit speciale moment te vieren. Het is dan ook erg leuk om na afloop van de bruiloft een trouwbedankje mee te geven aan jullie gasten.

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie je gasten verrassen met een origineel trouwbedankje? Wij hebben een lijstje gemaakt met de populairste en meest originele trouwbedankjes! Alle bedankjes zijn ook nog eens te personaliseren, wat zorgt voor een persoonlijke touch! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Hapjes of drankjes

Ben je op zoek naar een lekker hapje of drankje als trouwbedankje? Wij hebben de leukste voor jou geselecteerd!

 • Pepermuntrolletjes: Een verfrissend en origineel trouwbedankje! Zet dit bedankje in een grote schaal bij de uitgang, zodat alle gasten een rolletje mee kunnen pakken als ze naar huis gaan.
 • Katerwater: Als je gasten van een feestje en een drankje houden, is dit het perfecte bedankje! Met dit bedankje worden jullie gasten de volgende dag fris en fruitig wakker na een fantastisch en onvergetelijke bruiloft. Wat zullen ze jullie dankbaar zijn!
 • Chips: Oh chips, we got married! Geef jullie gasten aan het einde van de bruiloft een heerlijk bakje Pringles chips mee naar huis. Zo kunnen zij thuis nog eens terug denken aan jullie mooie dag!
 • Kauwgom: Ben je op zoek naar een heerlijk en fris bedankje voor jullie gasten? Dan is een een pakje kauwgom misschien wel het perfecte idee!
katerwater
 • Chocopastilles: Iedereen is altijd wel in voor wat zoetigheid! Met de schattige blikjes chocopastilles bedank je jullie gasten voor hun aanwezigheid, en hebben ze ook nog een lekkere snack voor onderweg naar huis.
 • Popcorn- en spekbekers: Thanks for popping by! Popcorn- en spekbekers zijn het ideale trouwbedankje, lekker en origineel!
 • Merci: Zijn jullie fan van chocolade en willen jullie dit delen met jullie gasten? Bedank jullie gasten met heerlijke chocolade: Merci dat je er was! Ook zit er nog een leuk bedankkaartje bij. Kortom, het perfecte trouwbedankje!
merci trouwbedankjes

Duurzame bedankjes

Ben je op zoek naar een duurzaam en blijvend bedankje? Misschien zijn de volgende trouwbedankjes iets voor jou!

 • Groeipapier: Let love grow! Het glazen buisje is gevuld met een opgerold stukje groeipapier. Dit is papier waarin bloemzaadjes zijn verwerkt. Wanneer het groeipapier in de aarde wordt gestopt, in de tuin of in een pot, groeien er bloemetjes uit. Een uniek bedankje met een prachtige herinnering!
 • Plantenprikkers: Het leuke van dit bedankje is dat je vrienden en familie dit bedankje kunnen bewaren en op die manier altijd nog herinnerd worden aan jullie mooie dag. 
 • Wijnflesstoppers: Wijnflesstoppers zijn op dit moment erg populair! Waarom? Ze zijn gewoon super origineel! De kurken flessenstoppers kun je laten graveren met jullie namen, trouwdatum en initialen. Daarnaast passen deze flessenstoppers op iedere standaard wijnfles. Kortom, heel erg handig en een leuke en blijvende herinnering aan jullie grote dag!
 • Zaadbommen: Een bedankje waar uiteindelijk mooie bloemen uit groeien? Say less! Dit bedankje zal iedereen geweldig vinden.
duurzame trouwbedankjes

Handige trouwbedankjes

Hoe leuk is het om een bedankje te geven aan jullie gasten waar zij écht wat aan hebben en thuis nog met plezier kunnen gebruiken? Als jij hier op zoek naar bent, zijn de volgende bedankjes misschien wel wat voor jou!

 • Luciferdoosje: Een luciferdoosje komt nu of later altijd van pas. Een bedankje waar de gasten echt wat aan hebben, met een leuke boodschap erop.
 • Lippenbalsem: Net even iets anders dan normaal? Dan past dit bedankje helemaal bij jullie! Lippenbalsem is niet alleen origineel, maar verzorgt ook nog eens je lippen. Erg handig dus!
 • Zeep: Gepersonaliseerde zeepjes als trouwbedankjes, wij zijn fan! De zeepjes ruiken overigens heerlijk. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en teksten. Kies jouw favoriet en personaliseer de zeepjes!
luciferdoosjes trouwbedankjes

Overige trouwbedankjes

Heb je nog geen idee wat voor trouwbedankje bij jouw gasten past en zit je niet gebonden aan een bepaald onderwerp? In dit lijstje staan verschillende overige bedankjes die ook super leuk en origineel zijn om te geven aan jullie gasten!

 • Sterretjes: Let love sparkle! Heb je al eens gehoord van een 'Sparkler send off'? Dat is wanneer jullie gasten aan het einde van de bruiloft een haag maken met sterretjes, waar jullie vervolgens tussendoor lopen. Light the way for the new Mr & Mrs! De sterretjes zijn ontzettend feestelijk. Een heel erg leuk idee voor tijdens de bruiloft, maar ook om aan de gasten te geven als bedankje!
 • Mini flesjes: Heb je toevallig een eigen recept van een overheerlijke limoncello of ander drankje? Dan zijn de lege miniflesjes hier perfect voor! Je kan ze namelijk zelf vullen met wat jullie lekker vinden. Willen jullie de flesjes zelf personaliseren met tekst naar keuze? Ook dat kan!
 • Olijfolieflesjes: Wil je een leuke herinnering meegeven aan jullie bruiloftsgasten? Geef dan een leuk transparante olijfolie flesje als bedankje op de bruiloft. 
trouwbedankjes mini flesjes
 • Mini potjes: Mini potjes kun je bijvoorbeeld vullen met honing, jam, ketchup... Noem het maar op! Een schattig potje met wat lekkers erin om jullie gasten te bedanken!
 • Happy tears doosje: Onze happy tears doosjes zijn het perfecte geschenk om de gelukkige momenten op de bruiloft nog specialer te maken. Zo worden de tranen van vreugde goed opgevangen. Een échte musthave, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie.
honingpotjes

Zelf trouwbedankjes maken

Voor de creatievelingen onder ons die liever zelf een trouwbedankje maken, zijn de volgende hulpmiddelen misschien wel wat voor jou!

 • Zakjes: Maak jullie eigen bruiloft bedankjes zelf met de leukste trouwbedankjes items. Met onze bruiloft bedankzakjes kun je alle kanten op. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere snoepjes of doe er een leuk cadeautje in. Een persoonlijk labeltje eraan of etiket erop en klaar. 
 • Doosjes & potjes: De bedankdoosjes en -potjes zijn uniek, stijlvol en super leuk om te vullen. Vul ze bijvoorbeeld met lekkere bruidssuiker of doe er een leuk cadeautje in. Jullie gasten zullen dit gebaar zeker waarderen!
 • Labels & stickers: Met een label of sticker maak je de zelf gemaakte bedankjes extra persoonlijk. Kies voor een klassiek of vintage labeltje of ga voor een hip houten label. Zo maak je het bedankje helemaal af!
bedankzakjes, doosjes en potjes en labels en stickers