• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50 
  • Gratis retourneren (NL)

Tasselslingers

Lees meer Toon minder

Op een bruiloft horen natuurlijk ook mooie slingers. Er is namelijk niets zo feestelijk als een bijzondere slinger. Een trend die is komen overwaaien uit Amerika is de tassel garland ookwel de tasselslinger genoemd. Het is een slinger met lossen klosjes. Deze zijn gemaakt van vloeipapier en geven een speels effect. Bovendien is het een super hippe en originele versiering. Kies de mooiste kleurencombinatie uit en maak een feestelijke tasselslinger. Wil je de slinger niet zelf in elkaar zetten? Kies dan voor de kant-en-klare tassel slinger.

per pagina
11 items
Lees meer Toon minder

Tasselslinger als bruiloft versiering

Hip, trendy en super stijlvol. De tasselslingers zijn onmisbaar bij een mooi feestje. Dus ook op jullie mooie dag! Tassel garlands zijn een leuke afwisseling op de standaard vlaggetjes en slingers. Verkrijgbaar in mooie, vrolijke, maar ook stijlvolle kleuren. Bij iedere trouwhuisstijl past een tassel slinger. Ze zijn leuk om boven een candy table, cadeautafel of bij het buffet op te hangen. 

HOW TO: MAAK ZELF EEN TASSEL SLINGER

Zijn jullie creatief en willen jullie graag zelf een tassel slinger maken? Dat kan! De DIY tassels worden aangeleverd als een compleet pakketje. In dit pakketje zitten ongevouwen tassels in de kleuren naar keuze. Vervolgens vouw je deze zelf in enkele gemakkelijke stappen tot tassels en kun je ze aan het touw bevestigen om er een mooie slinger van te maken.

  1. Leg de ongevouwen tassels op tafel.

  2. Vouw het papier 3 of 4x dubbel tot je een strook hebt van enkele cm dik.

  3. Pak de strook beet en draai hem net zo lang rond tot het hele middenstuk opgerold is tot aan de fringes

  4. Vouw het opgerold midden stuk om een pen of potlood en draai een paar keer rond zodat de tassel in elkaar gedraaid blijft zitten. Evt. kun je er nog een klein elastiekje omheen doen indien hij niet goed in elkaar gedraaid blijft zitten.

  5. Door het potlood heb je een oogje over gehouden waar je het touw doorheen kunt reigen. Bevestig al je tassels en klaar is jouw DIY tassel slinger! 

Probeer jullie eigen tasselslinger te maken en ontdek hoe leuk tassels zijn!