Houten spaarpotje moden paper

Houten spaarpotje moden paper

Levertijd: (1 werkdagen)
14,95

Maximaal 50 tekens

Maximaal 50 tekens

Maximaal 50 tekens

Spaar 70 punten i
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 8,9!
Omschrijving

Woohoo, Jullie gaan trouwen! En hoe leuk zijn de voorbereidingen? Met dit gepersonaliseerde spaarpotje wordt dit nog leuker

WEDDING FUND
Woohoo, Jullie gaan trouwen! En hoe leuk zijn de voorbereidingen? Met dit gepersonaliseerde spaarpotje wordt dit nog leuker! Spaar samen nog makkelijker door dit spaarpotje. Door jullie namen, datum en quote worden jullie elke dag herrinerd aan de mooie dag die nog gaat komen! Daarna kan je hem natuurlijk ook gebruiken voor het sparen van andere toekomstplannen. Door het schuifplankje aan de onderkant is het spaarpotje gemakkelijk open en dicht te maken. Ook leuk als cadeau!

Aan de bovenkant van het spaarpotje zit een gleufje, hier past munt en briefgeld door heen. Het houten schuifje aan de onderkant zorgt voor makkelijke toegang.

Let op:
Een gepersonaliseerd spaarpotje kan niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Hout is een natuurlijk materiaal, elk potje kan er anders uitzien. Uiteraard selecteren wij ons hout zorgvuldig, maar er kunnen knoesten en nerven in voorkomen.

Specificaties
EAN2633914353627
ArtikelnummerLA-42-0007
MerkWe Love Deco
Lengte8.5 cm
Breedte8.5 cm
Hoogte8,5 cm
MateriaalHout