Op de foto

Op de foto

De mooiste herinneringen aan jullie best day ever!

Populair
De meest populaire foto accessoires
Foam sticks
Foam sticks
Photobooth Props
Photobooth Props
Polaroid Camera
Polaroid Camera
Trouwfotoalbums
Trouwfotoalbums

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending tijdelijk vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)

Musthaves
Onze speciaal geselecteerde toppers
Voeg toe aan verlanglijst
Confetti hartjes rood
Confetti hartjes rood
-17%
Confetti hartjes rood
Adviesprijs 2,99 Special Price 2,49
Voeg toe aan verlanglijst
Confetti hartjes roze
Confetti hartjes roze
-33%
Confetti hartjes roze
Adviesprijs 2,99 Special Price 1,99

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis verzending tijdelijk vanaf 50 euro (NL & BE)
  • Gratis retourneren (NL)

Lees meer Toon minder

Op de foto op jullie bruiloft

Van jullie mooie en onvergetelijke dag moeten natuurlijk mooie foto's gemaakt worden. Bij Weddingdeco vind je hier de leukste items voor. Van camera's tot aan photobooth props en krijtborden. Met foto's kun je van alles! Gebruik het als vermaak, geef ze cadeau of versier de locatie ermee. Van emotionele momenten tot aan de leukste lachbuien. Genoeg ideeën dus! 

Instax polaroid camera 

Polaroid foto's op jullie bruiloft. Vintage, persoonlijk en iedere foto is uniek. Met de instax polaroid camera maak je foto's van jullie mooie dag, de gasten en jullie mooiste momenten. Doe de instax frames in de instax camera en schiet de leukste foto's! Een gastenboek is echt iets wat bij een bruiloft hoort. Maak jullie gastenboek net iets origineler en leuker dan een standaard gastenboek. Vraag je gasten om een foto te maken en deze in het gastenboek te doen. Zo krijg de leukste polaroid gastenboek en persoonlijker kan haast niet! Super leuk om jullie gastenboek later open te slaan en de foto's terug te zien. 

De leukste photobooth props

Instax foto's is een grote trend en kan eigenlijk niet meer ontbreken op een bruiloft. Je krijgt er de meest spontane, grappige en feestelijke foto's van. Je vervangt hiermee natuurlijk niet de fotograaf, maar je kan het als een toevoeging op jullie bruiloft zien. Met een bruiloft photobooth kunnen jullie gasten zich helemaal uitleven! Creeer een fotohoekje met de leukste photobooth props. Snorretjes, hoedjes, stropdasjes en meer! Kies de photobooth accessoires die het beste bij jullie trouwhuisstijl passen.

Sierlijke glitters & confetti

Wil je de foto's op jullie bruiloft net even wat sierlijker maken? Bestel dan in onze shop de mooiste glitters en confetti. Met de glitters en confetti kleed je niet alleen de trouwlocatie aan, maar zijn ook super leuk voor de foto's. Pop de confettikanonnen waarneer jullie als bruidspaar door de entree komen of tijdens het feest. Geef de timing voor het poppen van de confettikanonnen door aan jullie fotograaf, zodat die klaar staat voor het maken van de foto's. De glitters geven een leuk effect als jullie die wegblazen tijdens de fotoreportage. Dit levert fantastische foto's op! 

Tekstborden, letters en krijtborden voor jullie bruiloft

Het zijn niet alleen leuke decoratie items, maar ook geweldige attributen voor jullie fotoreportage. Een gave trend, overgewaaid uit Amerika, zijn de tekstborden. De borden dienen als richtingwijzer of er staat een welkomsttekst op. Tesktborden en letters geven extra sfeer aan de ruimte, maar ook aan de foto's. De teksten zijn inspirerend en geven de foto's een leuke twist. Met de krijtborden kunnen jullie je eigen creativiteit kwijt. Schrijf jullie namen, de trouwdatum of een leuke quote op een krijtbord en maak er een memorabele foto van.