Poster hashtag bruiloft Cosmic Love

Poster hashtag bruiloft Cosmic Love

Levertijd: (2 werkdagen)
7,99
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

Benieuwd welke foto's er op jullie grote dag gemaakt zijn? Vraag jullie gasten om gebruik te maken van een hashtag. Zet de poster op de trouwlocatie zodat de gasten kunnen zien welke hashtag ze kunnen gebruiken. Het ontwerp is eenvoudig aan te passen via onze ontwerptool. Dit ontwerp past bij de trouwhuisstijl Cosmic Love.

Willen jullie iedereen graag genietend terug zien op de foto's? Zet dan deze poster bij de entree neer. Zo is het voor jullie gasten duidelijk dat een telefoon of eigen camera niet gewenst is. De poster liever in een andere kleur? Dit is eenvoudig aan te passen via de ontwerptool. - See more at: https://www.weddingdeco.nl/poster-unplugged-bruiloft-modern-typografisch/#sthash.sV4zoGX4.dpuste

De levertijd van de posters is 2 á 3 dagen en wordt samen met de andere artikelen van je bestelling verstuurd. Mocht je de andere producten al eerder willen ontvangen, dienen er twee bestellingen geplaatst te worden.

Belangrijk!
Om je persoonlijke poster op te slaan, dien je een account te hebben en in te loggen. Klik hier om een account aan te maken of in te loggen. Gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet retour worden gezonden, aangezien deze speciaal voor jullie geproduceerd worden. Kijk de ingevoerde keuzes goed na voor je bestelt. Deze zijn definitief.
Bekijk onze ontwerptool-handleiding voor uitleg en/of ontwerptips.

Specificaties
EAN2633914352828
ArtikelnummerD-01-0202
KleurBeige
Lengte0.1 cm
Breedte21 cm
Hoogte29,7
MateriaalPapier
Type PosterSocial Media