Vacature: Warehouse Hero (logistiek medeweker) (bijbaan, vakantiebaan)

Ohhhh YES! Ben jij scholier/student en op zoek naar een bijbaan? Wij zoeken logistieke toppers ter versterking voor ons jonge en toffe magazijnteam. Houd jij van gezelligheid en je weet van aanpakken? 

Adres van de werklocatie: Pieter Zeemanweg 131, 3316 GZ Dordrecht
Je woont in de omgeving van Dordrecht of je beschikt over eigen vervoer om locatie te komen of vindt het geen probleem om met het OV te komen.

Job

Wat doet een Warehouse Hero in ons magazijn?

Je zorgt ervoor dat al onze orders op tijd bij onze klanten komen, dat alle nieuwe producten in het magazijn op de juiste plaats gezet worden of dat de retouren van de klanten gecontroleerd worden.

Je bent dus echt schakel tussen de producten en de klant. Een juiste en snelle afhandeling van orders zorgt ervoor dat een klant met tevredenheid kan terugkijken op een order. Je draagt er dus direct aan bij dat pakketjes van ons ontvangen een echt feestje is voor onze klanten.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Jouw taken:

Je draagt zorg voor het secuur picken en packen van orders (outbound) en een opgeruimde werkplek. Naast de outbound werkzaamheden zorg je ook dat de inkomende goederen (inbound) efficiënt en secuur verwerkt worden. Op een enthousiaste manier behaal je samen met het team de doelstellingen van die dag. Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider en geeft verbeterpunten door. Maar naast hard werken is er ook tijd voor FUN!

Skills

Je past het beste in ons team wanneer;

  • Je van aanpakken weet.
  • Geen problemen hebt met het behalen van, en werken aan, ambitieuze doelstellingen.
  • Je goed kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Net als het hele team kwaliteit voorop hebt staan en onze klanten een unieke shoppingexperience wil geven.
  • Gemotiveerd bent (wij kijken graag naar de persoon achter het CV)
  • Je bent bij voorkeur minimaal 12 uur per week beschikbaar

We bieden jou een contract aan op oproepbasis, we vragen om een minimale beschikbaarheid van 12 uur per week. Je kunt zelf aangeven wanneer je kunt werken, je beschikbaarheid geef je per week heel handig door via onze app.

De reguliere werktijden zijn van 8.30 tot 17.00 (shift 1) en van 14.00 tot 23.00 (shift 2). Ook is het mogelijk om van andere tijden te werken. Bijvoorbeeld van 18.00 tot 23.00.

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?

Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van de sollicitaties gaan wij ze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

Salaris

18 jaar en ouder: € 13,04 * all-in loon
17 jaar: € 6,40 * all-in loon
16 jaar: € 5,53 * all-in loon

De bovengenoemde uurlonen zijn bruto en inclusief vakantiegeld en vakantie uren.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Olaf Ridderhof - Logistiek manager
jobs@welovedeco.nl
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht